Ovčácké řízky s brynzou a petrželkou

ovcacke-rizky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřové maso
4 plátky
brynza
150 g
rozpuštěné máslo
2 PL
vejce
2 ks
sůl
dle chuti
hladká mouka na obalení
dle potřeby
strouhanka na obalení
dle potřeby
zelená petrželka
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Plátky masa naklepejte, osolte a potřete máslem. Brynzu rozmíchejte s nasekanou petrželkou. Na plátky masa natřete z jedné strany brynzu, přeložte napůl a sepněte párátkem nebo jehlou. Řízky obalte v trojobalu a usmažte na rozpáleném oleji z obou stran doměkka. Podávejte s bramborami nebo bramborovou kaší a s hlávkovým či okurkovým salátem.

Hodnocení

1.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist