Ostrá a kyselá polévka s tofu

Čínský vývar: 750 g kuřete, 750 g vepřových žebírek, 3,75 l studené vody, 3-4 kousky rozdrceného zázvoru, 3-4 svazky jarní cibulky, 3-4 lžíce čínského rýžového vína Houby 20-25 minut před použitím namočíme do horké vody. Pak je procedíme, vymačkáme z nich...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Ostrá a kyselá polévka – než se s ní dělat , raději zajdu do bistra , ale mám je ráda !

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá opravdu moc chutně – hned bych si ji dala !

    k
    krockovapavla

    Tento recept se mi vůbec nelíbí a nechutná mi.

    x
    xxkouckaxx

    musí to být dobrota , ale asi by se mi s ní nechtělo dělat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist