orechova-esicka-352x198.jpg

Ořechová esíčka

Na vál prosejte mouku a moučkový cukr, přidejte na kousky nakrájené změklé máslo, mleté ořechy, skořici, citrónovou kůru a zpracujte na těsto. Těsto zabalte do folie a nechte v chladu alespoň hodinu odležet. Pak těsto vyjměte, prohněťte a strojkem na maso s plochým nástavcem protlačte....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist