Omeletky z trouby
Vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme tuhý sníh a trochu polohrubé mouky. Na rozpuštěné máslo vlijeme těsto a dáme do předehřáté trouby prudčeji upéct. Hotovou omeletu potřeme zavařeninou, přehneme a posypeme moučkovým cukrem. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie
Omeletky z trouby jsem teda ještě nedělala.To může být dobrý.
Palacinky miluju, z celeho srdce 🙂 tak tenhle recept rozhodne vyzkousim 🙂
Vyzkouším, vypadá to zajímavě.
Výborný recept a jídlo, určitě ho ráda vyzkouším…
Lívance a omelety jsou výborné a rychlé jídlo a navíc se dají jíst s mnoha ingrediencemi, které lívance ještě vylepší. I tento recept zní lákavě, takže ho určitě vyzkouším
Ano, tak to bych si také hned dala. Mňamky. Děkuji za recept.
vážně stačí jen jedna lžíce mouky ? vypadá to zajímavě !