Omeletky z trouby

Vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme tuhý sníh a trochu polohrubé mouky. Na rozpuštěné máslo vlijeme těsto a dáme do předehřáté trouby prudčeji upéct. Hotovou omeletu potřeme zavařeninou, přehneme a posypeme moučkovým cukrem. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

Diskuze

10 komentářů

    d
    Daniela76

    Omeletky z trouby jsem teda ještě nedělala.To může být dobrý.

    w
    Werushka7

    Palacinky miluju, z celeho srdce 🙂 tak tenhle recept rozhodne vyzkousim 🙂

    l
    ladouch

    Vyzkouším, vypadá to zajímavě.

    k
    krockovapavla

    Výborný recept a jídlo, určitě ho ráda vyzkouším…

    d
    Daimon

    Lívance a omelety jsou výborné a rychlé jídlo a navíc se dají jíst s mnoha ingrediencemi, které lívance ještě vylepší. I tento recept zní lákavě, takže ho určitě vyzkouším

    g
    gambis

    Ano, tak to bych si také hned dala. Mňamky. Děkuji za recept.

    x
    xxkouckaxx

    vážně stačí jen jedna lžíce mouky ? vypadá to zajímavě !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist