Omáčka se šunkou a křenem

Máslo přepustíme, orestujeme na něm najemno krájenou cibuli, necháme zesklovatět, zaprášíme moukou a orestujeme na světlou jíšku. Za stálého míchání zalijeme vývarem, provaříme 20 minut, osolíme a ochutíme bílým pepřem, zjemníme smetanou, krátce povaříme. Do hotového bešamelu přidáme nastrouhaný křen a přelijeme...

Diskuze

10 komentářů

    g
    glady

    Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    místo nastrouhaného křenu můžete do omáčky přidat kopr – zůstala bych u křenu

    x
    xxkouckaxx

    Namísto nastrouhaného křenu můžete do omáčky přidat kopr, okurky nebo houby – já zůstanu u křenu !

    k
    krockovapavla

    Nemám moc ráda když je křenová omáčka mléčná.

    n
    Nomi

    Křenovou omáčku mám moc ráda! 🙂

    l
    ladouch

    Křenovku u nás mám ráda jen já, ale občas si jí udělám.

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept neznám – dělávám křenku z mléka a mouky

    m
    Marie1945

    Křenovou omáčku děláme je doma hodně oblíbená s uzeným masem.Hned bych si dala 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist