Omáčka gravy s cibulkou a kořením

Suroviny

cibule
4 ks
vinný ocet
5 PL
kuřecí bujón
2 ks
provensálské koření
máslo

Postup přípravy:

Cibuli nakrajíme na kolečka, rozpustíme máslo, cibuli osmažíme na másle na mírném ohni, asi 10 minut. Když jsou hnědé, přidáme ocet a po odpaření octa přidáme 1 litr vody a 1 a půl bujónu. Omáčku necháme zhoustnout a podáváme nejlépe s bramborovou kaší a párečky. Je to vynikající anglický recept.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.12.2010 5:01| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist