Olomoucké fondue s tvarůžky
Nadrobno pokrájené tvarůžky podlijeme pivem a za stálého míchání zahříváme, až vznikne hustá kaše. Přidáme nakrájenou cibuli, papriku a podle chuti i lžičku hořčice a špetku pepře.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Nadrobno pokrájené tvarůžky podlijeme pivem a za stálého míchání zahříváme, až vznikne hustá kaše. Přidáme nakrájenou cibuli, papriku a podle chuti i lžičku hořčice a špetku pepře.
Olomoucké fondue – tak tohle bych chtěla někdy ochutnat !
tak toto jsem ještě nedělala a poprve to čtu
Fondue mám ráda v jakémkoliv stavu a podobě.
tak tohle bude mazec ! bezva pochoutka na pánskou jízdu !
Olomoucké fondue vypadají skutečně moc lákavě
Olomoucké fondue vypadají velmi lákavě.Receptík určitě vyzkouším.
no myslím , že chuť bude skvělá , ale bude se dlouho větrat !
fondue – zajímavý receptík – vyzkouším
to by mohlo být moc dobré – sýry my můžeme na všechny způsoby