Olomoucké fondue s tvarůžky

Nadrobno pokrájené tvarůžky podlijeme pivem a za stálého míchání zahříváme, až vznikne hustá kaše. Přidáme nakrájenou cibuli, papriku a podle chuti i lžičku hořčice a špetku pepře.

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Olomoucké fondue – tak tohle bych chtěla někdy ochutnat !

    h
    helenadon

    tak toto jsem ještě nedělala a poprve to čtu

    k
    krockovapavla

    Fondue mám ráda v jakémkoliv stavu a podobě.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle bude mazec ! bezva pochoutka na pánskou jízdu !

    v
    viwi

    Olomoucké fondue vypadají skutečně moc lákavě

    h
    Handale

    Olomoucké fondue vypadají velmi lákavě.Receptík určitě vyzkouším.

    x
    xxkotaskovaxx

    no myslím , že chuť bude skvělá , ale bude se dlouho větrat !

    a
    aknela11

    fondue – zajímavý receptík – vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    to by mohlo být moc dobré – sýry my můžeme na všechny způsoby

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist