okoun-352x198.jpg

Okoun se sardelovými očky a šalotkou

Vykuchané a očištěné okouny osušte. Sardelová očka velmi jemně nasekejte, utřete s máslem, lžičkou jemně nasekané šalotky, pepřem, solí a citrónovou šťávou. Ochuceným máslem potřete rybky uvnitř i zvenku. Položte je na plech vyložený pečicím papírem, vložte do trouby vyhřáté na 180 °C a zvolna...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist