maslo-se-salotkou.jpg

Ochucené máslo se šalotkou

Máslo si necháme změknout. Šalotky umyjeme a nakrájíme nadrobno. Do másla vmícháme sůl, pepř, hořčici a nasekanou šalotku. Máslo zabalíme do alobalu a vložíme do ledničky.

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Ochucené máslo se šalotkou by mi asi nechutilo.

    l
    lucik21

    Ochucené máslo se šalotkou vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Ochucené máslo se šalotkou mne nezaujalo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist