Obalované sojové kousky s jogurtem
Sojové kousky vložíme do osolené vroucí vody a přidáme jeden masox pro chuť. Povaříme 10 minut, scedíme a necháme vychladnout. Poté klasicky obalujeme v trojobalu jako řízky a osmažíme. Jako přílohu doporučuji pečené brambory a místo tatarky bílý jogurt.
Obalované sojové kousky – já osobně mám soju jednou z ačas ráda !
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Recepty ze sójového masa a podobně mám moc ráda. Tenhle mě také zaujal. Skvělý tip na večeři 😉
mě soja vůbec nechutná a to jsem jí zkoušela i nakládat atd. a stále mi to připadá divné a nechutné.
soja je zdravé jídlo, ale myslím si, že obalovat je dost pracné
sojové kousky jsem vyzkoušela a jsou moc dobré. Doporučji
Soju jsem se snažila děla vícekrát,a chutná mi, ale byla jsem to já, kdo z ní měl po pozření takové bolesti a křeče podobné kolice, že jsem to vzdala se na ni naučit a nejím ji je mi dobře.
tak už jsem zkoušela jíst soju na spoustu způsobů ale pořád mi to něčim nevoní, nechutná, …
kousky obalované už jsem smažila ale řízek je řízek
nějak podobný recept jsem již doma dělala, soja se v naší kuchyni používá
sojový řízek – mňam ! my soju rádi , ale vím , že někdo ji opravdu nemusí , kamarádka říká , že jí roste v puse !
Nemůžu svoji rodinu naučit na nic ze soji, nechutná jim to.
Díky dceři je u nás soja hodně frekventovaná, tak zkusím tento recept. Třeba se zavděčím