obalovane-orechy-v-medu.jpg

Obalované ořechy v medu

Med mírně zahřejeme, nejlépe ponořený ve sklenici do vodní lázni. Oloupané, přepůlené vlašské ořechy nasypeme do sklenice a zalijeme medem tak, aby byly zcela ponořeny. Necháme při pokojové teplotě stát nejméně 24 hodin.

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Obalované ořechy v medu – neviem, či by mi to chutnalo.

    l
    lucik21

    Obalované ořechy v medu budou určitě moc dobré

    b
    Bobina1

    Obalované ořechy v medu u receptu postádám k čemu jsou takto připravené ořechy dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist