Obalované ořechy v medu
Med mírně zahřejeme, nejlépe ponořený ve sklenici do vodní lázni. Oloupané, přepůlené vlašské ořechy nasypeme do sklenice a zalijeme medem tak, aby byly zcela ponořeny. Necháme při pokojové teplotě stát nejméně 24 hodin.
2 hodiny středně těžké
Babiččin mazanec s rozinkami a mandlemi
2 hodiny středně těžké
Plněná vejce s tuňákovým krémem
1 hodina snadné
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Sladkokyselá polévka s kuřecím masem
2 hodiny středně těžké
Výborný kuřecí guláš se smetanou
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
Kuřecí salát s roketou a fenyklem
2 hodiny středně těžké
Med mírně zahřejeme, nejlépe ponořený ve sklenici do vodní lázni. Oloupané, přepůlené vlašské ořechy nasypeme do sklenice a zalijeme medem tak, aby byly zcela ponořeny. Necháme při pokojové teplotě stát nejméně 24 hodin.
Obalované ořechy v medu – neviem, či by mi to chutnalo.
Obalované ořechy v medu budou určitě moc dobré
Obalované ořechy v medu u receptu postádám k čemu jsou takto připravené ořechy dobré.