Obalované filety se šunkou a sýrem

Filety z mořské ryby (bez kůže) pokapeme citronovou šťávou a popepříme. Na filety položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, uděláme kapsu, sešpendlíme a obalíme v trojobalu. Na obalení použijeme jen bílek, lehce ho zpěníme vidličkou a osolíme. Solí se jen bílek, rybu solit není...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jenetka

    Souhlasím, musí to být moc dobré.

    k
    krockovapavla

    Tento recept mi zase velmi zachutnal.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle musím rozhodně vyzkoušet – vypadá to moc lákavě !

    a
    aknela11

    lákavý receptík – možná někdy vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist