Obrazek_0033.jpg

Obalovaná vánočka

V hlubokém talíři rozkvedláme vejce s mlékem a špetičkou soli. Do směsi z obou stran namočíme vánočku (klidně čtyři dny starou) a osmahneme na troše oleje dozlatova. Po dohotovení vyjmeme, posypeme moučkovým cukrem a pokapeme citronem a to z obou stran. Je to opravdová lahoda.

Diskuze

12 komentářů

    Lord

    když vám zbude starší vánočka, tak jí nakrájejte na slabší plátky a namažte marmeládou, vždy jeden plátek a druhý k tomu přilepte, pak obalte ve vajíčku a opečte na pánvičce. Je to opravdu skvělé, babička tomu říkala KOMINÍČCI

    j
    jankac

    Obalovaná vánočka je to super nápad, ani u nás sa nič nevyhadzuje.

    d
    dasena

    Slyšela jsem o tom, ale zkoušet to nebudu, manžel by to nejedl i když má sladké rád

    m
    martinnatr

    výborný nápad, co se zbylou vánočkou

    g
    glady

    pro milovníky např. sladkých snídaní, opravdu super recept a oschlá ánočka se nemusí vyhazovat

    a
    Alenka01

    snad budu mít možnost tento recept někdy vyzkoušet, u nás se po vánočce jenom zaprásí…tak možná koupit hned dvě

    x
    xxkouckaxx

    Obalovaná vánočka – tak tohle určitě stojí za vyzkoušení

    e
    evik56

    Vánočku dělám tak dobrou,že se dá jíst ještě čtvrtý den,pokud budu mít kupovanou a zbude,vyzkouším tento recept

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle se mi moc líbí – bude to dobrota a navíc zužitkuji starou vánočku

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist