Obalovaná vánočka
V hlubokém talíři rozkvedláme vejce s mlékem a špetičkou soli. Do směsi z obou stran namočíme vánočku (klidně čtyři dny starou) a osmahneme na troše oleje dozlatova. Po dohotovení vyjmeme, posypeme moučkovým cukrem a pokapeme citronem a to z obou stran. Je to opravdová lahoda.
když vám zbude starší vánočka, tak jí nakrájejte na slabší plátky a namažte marmeládou, vždy jeden plátek a druhý k tomu přilepte, pak obalte ve vajíčku a opečte na pánvičce. Je to opravdu skvělé, babička tomu říkala KOMINÍČCI
Obalovaná vánočka je to super nápad, ani u nás sa nič nevyhadzuje.
Slyšela jsem o tom, ale zkoušet to nebudu, manžel by to nejedl i když má sladké rád
výborný nápad, co se zbylou vánočkou
pro milovníky např. sladkých snídaní, opravdu super recept a oschlá ánočka se nemusí vyhazovat
snad budu mít možnost tento recept někdy vyzkoušet, u nás se po vánočce jenom zaprásí…tak možná koupit hned dvě
Obalovaná vánočka – tak tohle určitě stojí za vyzkoušení
Vánočku dělám tak dobrou,že se dá jíst ještě čtvrtý den,pokud budu mít kupovanou a zbude,vyzkouším tento recept
tak tohle se mi moc líbí – bude to dobrota a navíc zužitkuji starou vánočku