nivova-omacka.jpg

Nivová omáčka se smetanou

V kastrolu rozpustíme tuk, přidáme mouku a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku. Zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme smetanu na vaření popř. plnotučné mléko, rozmícháme a necháme asi 15 minut vařit. Pak přidáme na kousky nakrájenou nivu, osolíme dle chuti a necháme přejít...

Diskuze

1 komentář

    p
    pavlinf

    vypadá to lákavě, asi vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist