bedly.jpg

Netradiční bedly se slaninou a vínem

Hlavičky bedel oloupeme a prudce osmahneme z obou stran na oleji. Pak je dáme do zapékací misky vymazané máslem a osolíme a opepříme. Nožičky bedel a anglickou slaninu nakrájíme na malé kousky, osmahneme na zbylém oleji, podlijeme bílým vínem a povaříme. Pak ochutíme citrónovou šťávou...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    to musí být netradiční pochoutka

    j
    jankac

    Bedly se slaninou a vínem – dobrý nápad.

    g
    glady

    tento recept ještě neznám…bedly máme rádi…takže do toho

    Katuška

    Jsem nevěděla, že slanina není maso..dobrej tip pro vegetariána třeba, tak díky za recept 😀

    b
    Bobina1

    Bedly se slaninou a vínem jsem ještě nejedla, ale budou jistě dobré.

    l
    ladouch

    Také jsem ještě žádné letos neviděla.

    l
    lucik21

    Bedly se slaninou a vínem vyzkouším, jen co nějaké najdu

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist