Netradiční bedly se slaninou a vínem

Suroviny

bedla
1 kg
anglická slanina
50 g
bílé víno
1 dcl
olej
1 PL
sůl a pepř
dle chuti
máslo
1 kostka
citrónová šťáva
dle chuti ks

Postup přípravy:

Hlavičky bedel oloupeme a prudce osmahneme z obou stran na oleji. Pak je dáme do zapékací misky vymazané máslem a osolíme a opepříme. Nožičky bedel a anglickou slaninu nakrájíme na malé kousky, osmahneme na zbylém oleji, podlijeme bílým vínem a povaříme. Pak ochutíme citrónovou šťávou a touto směsí přelijeme hlavičky bedel. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi půl hodiny.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.2.2014 9:58| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist