Netradiční bábovka z másla

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Změklé máslo našleháme s cukrem, postupně přidáváme vejce. Šleháme 10 minut. Pak přidáváme střídavě mouku s kypřicím práškem a mléko. Krátce promícháme. Těsto vlijeme do vysypané bábovkové formy. Pečeme v troubě vyhřáté na 170°C přibližně 50-60 minut.

Diskuze

10 komentářů

    Žaneta

    Bábovka je vynikající. Rozplývá se na jazyku,voňavá a malém ji doma hned celou snědli

    m
    marcela1238

    tenhle recept je úžasný

    j
    Jindriska8

    Vypadá to dobře,z másla dělám bábovky ráda,heru moc nepoužívám.

    k
    krockovapavla

    Mám ráda bábovky snad na všechny způsoby.

    z
    Zuzana2403

    Máslo je máslo a je to znát na celkové chuti pokrmu.

    b
    Brubak

    dělám velmi podobnou, místo mléka a másla dávám smetanu

    l
    ladouch

    Takovou bábovku dělávala moje maminka a je skvělá.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to lahodně – zajímalo by mně jestli je mokrá

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist