Netradiční bábovka z másla
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Změklé máslo našleháme s cukrem, postupně přidáváme vejce. Šleháme 10 minut. Pak přidáváme střídavě mouku s kypřicím práškem a mléko. Krátce promícháme. Těsto vlijeme do vysypané bábovkové formy. Pečeme v troubě vyhřáté na 170°C přibližně 50-60 minut.
Bábovka je vynikající. Rozplývá se na jazyku,voňavá a malém ji doma hned celou snědli
tenhle recept je úžasný
Vypadá to dobře,z másla dělám bábovky ráda,heru moc nepoužívám.
Mám ráda bábovky snad na všechny způsoby.
Máslo je máslo a je to znát na celkové chuti pokrmu.
dělám velmi podobnou, místo mléka a másla dávám smetanu
Takovou bábovku dělávala moje maminka a je skvělá.
vypadá to lahodně – zajímalo by mně jestli je mokrá