Nejodpornější jídla na světě. Na které by sis troufla?

15 fotografiíZábava

Říkáš si, že jsi vděčný strávník a jen tak něco tě nemůže rozházet? (Teda když nepočítáme jídla ze školní jídelny.) Nedělá ti problém spolykat dršťkovou polévku, játra nebo cibulovou omáčku? Ale poradila by sis s pavouky, hady nebo štíry?...

Diskuze

8 komentářů

    b
    Božena Brázdilová

    Asi bych raději umřela hlady.

    b
    Božena Brázdilová

    Ty červy bych nedala.

    i
    ivanka294

    to jsou teda chuťovky

    g
    glady

    no to je hnus, velebnosti…..ale věřím tomu, že kdybych několik dní nejedla, tak bych byla i za takové jídlo ráda

    r
    romana30

    Ja jim prvni očima, takže za mě fakt parátek fakt ne ! Na tradiční zabijacce je vepřový mozeček k snidani to mi prijde normalni

    Ada

    Vepřové mozečky se jedí i u nás, buď osmažené v trojobalu nebo na cibulce s míchanými vejci. Z drůbežích pařátů se dělá polévka.
    Zapomněli jste spíš na pochoutky jako je ovčí oko, které vám nabídnou z vařené ovčí hlavy jako poctu významnému hostu někde v Íránu a okolí. Jsme zmlsaní, máme všechno. Na ostrovech v Pacifiku jedí kaloně. Zpěvní ptáci se jedí na Sardinii, i vlaštovky. Jiný kraj…

    Petr

    Prosím, nešlo by do fotodokumentace dát obrázky tak, aby se dali prohlížet i na displeji větším, než 1″? Polovina obrázků je v rozlišení horším, než je mizerné!
    K obsahu článku: Chceme-li poznat lidi v jiné zemi, je nejlepší s nimi jíst. Ano, je dobré nebrat jídlo od šmudly, ale proč v JV Asii jít do evropské restaurace?

    b
    Božena Brázdilová

    Děkuji nechci.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist