Nejodpornější jídla na světě. Na které by sis troufla?
15 fotografiíZábava
Říkáš si, že jsi vděčný strávník a jen tak něco tě nemůže rozházet? (Teda když nepočítáme jídla ze školní jídelny.) Nedělá ti problém spolykat dršťkovou polévku, játra nebo cibulovou omáčku? Ale poradila by sis s pavouky, hady nebo štíry?...
Asi bych raději umřela hlady.
Ty červy bych nedala.
to jsou teda chuťovky
no to je hnus, velebnosti…..ale věřím tomu, že kdybych několik dní nejedla, tak bych byla i za takové jídlo ráda
Ja jim prvni očima, takže za mě fakt parátek fakt ne ! Na tradiční zabijacce je vepřový mozeček k snidani to mi prijde normalni
Vepřové mozečky se jedí i u nás, buď osmažené v trojobalu nebo na cibulce s míchanými vejci. Z drůbežích pařátů se dělá polévka.
Zapomněli jste spíš na pochoutky jako je ovčí oko, které vám nabídnou z vařené ovčí hlavy jako poctu významnému hostu někde v Íránu a okolí. Jsme zmlsaní, máme všechno. Na ostrovech v Pacifiku jedí kaloně. Zpěvní ptáci se jedí na Sardinii, i vlaštovky. Jiný kraj…
Prosím, nešlo by do fotodokumentace dát obrázky tak, aby se dali prohlížet i na displeji větším, než 1″? Polovina obrázků je v rozlišení horším, než je mizerné!
K obsahu článku: Chceme-li poznat lidi v jiné zemi, je nejlepší s nimi jíst. Ano, je dobré nebrat jídlo od šmudly, ale proč v JV Asii jít do evropské restaurace?
Děkuji nechci.