Nakládaný romadur s cibulí a chilli

Romadur nastrouháme a utřeme s taveným sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a koření, dobře promícháme. Vložíme do sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme. Necháme uležet 3-4 dny v nepříliš teplé místnosti.

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    objem sýrů se po naložení zdvojnásobí – to je skvělá zpráva

    k
    krockovapavla

    Romadur a vynikající je opravdu moc dobrý.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle musí být síla – úplně cítím tu vůni po otevření sklenice

    v
    viwi

    to vypadá zajímavě, určitě to musím vyzkoušet

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    b
    brontik

    hermelím dělám taky je výborný lahodný

    h
    Handale

    Nakládaný romadur taky občas doma dělám.Trošku na jiný způsov neř je tento recept.

    x
    xxkotaskovaxx

    překvapilo mně , že se ten Romadur nastrouhá – já myslela , že se vkládá do málevu celý !

    x
    xxkouckaxx

    romadur celá rodina milujeme – musím to vyzkoušet , vypadá to dobře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist