Nakládaný romadur s cibulí a chilli
Romadur nastrouháme a utřeme s taveným sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a koření, dobře promícháme. Vložíme do sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme. Necháme uležet 3-4 dny v nepříliš teplé místnosti.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Romadur nastrouháme a utřeme s taveným sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a koření, dobře promícháme. Vložíme do sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme. Necháme uležet 3-4 dny v nepříliš teplé místnosti.
objem sýrů se po naložení zdvojnásobí – to je skvělá zpráva
Romadur a vynikající je opravdu moc dobrý.
tak tohle musí být síla – úplně cítím tu vůni po otevření sklenice
to vypadá zajímavě, určitě to musím vyzkoušet
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
hermelím dělám taky je výborný lahodný
Nakládaný romadur taky občas doma dělám.Trošku na jiný způsov neř je tento recept.
překvapilo mně , že se ten Romadur nastrouhá – já myslela , že se vkládá do málevu celý !
romadur celá rodina milujeme – musím to vyzkoušet , vypadá to dobře