Nakládaný hermelín s česnekem a chilli
Hermelín je nutno podélně rozříznout, proložit vrstvou jemně nakrájeného česneku a opatrně prolít olivovým olejem. Vše ukládáme do průhledné zavařovačky, aby byly vidět krásně barevné vrstvičky. Dáme do chladna asi na 2 týdny.
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
nakladany hermelin je super vec nejenom k pivu
Nakládaný hermelín chutná dobře k bílému vínku a jistě i k pivečku !
tuhle dobrotu znám vlastně jen z obchodu – mohla bych zkusit doma
nakládaný hermelín je výborný, ráda ho vyzkouším podle tohoto receptu
Nakládaný hermelín nikdy nezklame, jen se to nesmí s těmi pálivými papričkami přehnat. Potom není moc ta chuť hermelínu už cítit.
Taky dělám nakládaný hermelín,ale trošku jinak.Ráda vyzkouším tento recept.
s oblibou dělávám naložené utopence a tohle by mohlo být taky dobré !
Nakládaný hermelín připravil manžel k vínku jako překvapení, je to moc dobré, ale jedná se o kalorickou bombu, párkrát jsem ochutnala, s vínem to chutná, ale ten sýr je máčen v oleji a tohle na noc. Dnes si musím takové dobrůtky odpustit, byly bych jak koule!
hermelín – skvělá doborta – mám vyzkoušeno