Nakládaný hermelín s česnekem a chilli

Hermelín je nutno podélně rozříznout, proložit vrstvou jemně nakrájeného česneku a opatrně prolít olivovým olejem. Vše ukládáme do průhledné zavařovačky, aby byly vidět krásně barevné vrstvičky. Dáme do chladna asi na 2 týdny.

Diskuze

13 komentářů

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    c
    catberry

    nakladany hermelin je super vec nejenom k pivu

    x
    xxkouckaxx

    Nakládaný hermelín chutná dobře k bílému vínku a jistě i k pivečku !

    x
    xxkouckaxx

    tuhle dobrotu znám vlastně jen z obchodu – mohla bych zkusit doma

    v
    viwi

    nakládaný hermelín je výborný, ráda ho vyzkouším podle tohoto receptu

    z
    Zuzana2403

    Nakládaný hermelín nikdy nezklame, jen se to nesmí s těmi pálivými papričkami přehnat. Potom není moc ta chuť hermelínu už cítit.

    h
    Handale

    Taky dělám nakládaný hermelín,ale trošku jinak.Ráda vyzkouším tento recept.

    x
    xxkotaskovaxx

    s oblibou dělávám naložené utopence a tohle by mohlo být taky dobré !

    Viky17

    Nakládaný hermelín připravil manžel k vínku jako překvapení, je to moc dobré, ale jedná se o kalorickou bombu, párkrát jsem ochutnala, s vínem to chutná, ale ten sýr je máčen v oleji a tohle na noc. Dnes si musím takové dobrůtky odpustit, byly bych jak koule!

    a
    aknela11

    hermelín – skvělá doborta – mám vyzkoušeno

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist