nadivka-s-uzenym-masem-352x198.jpg

Nádivka s uzeným masem

Maso nakrájíme na menší kostky a vložíme do mísy. Housky (nejlépe z předchozího dne) rozkrájíme na menší kostky, vložíme do jiné mísy a zalijeme mlékem. Po chvíli z housek vymačkáme přebytečné mléko a přidáme k masu. Ochutíme nasekanou petrželkou, muškátovým květem, osolíme a vše dobře promícháme. Z vajec...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist