velikonocni-nadivka_1.jpg

Nádivka s uzeným masem a vejci

Maso uvaříme a nakrájíme na kostičky. Rohlíky nakrájíme na kolečka, dáme do mísy a polijeme smetanou, během 10-15 minut se smetana vsákne. Žloutky rozetřeme s máslem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Medvědí česnek a petrželku opláchneme a posekáme na kousky. K navlhčeným rohlíkům přidáme maso, sníh,...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Nádivku som ešte nerobila, ani nejedla.

    l
    ladouch

    Dělám každé velikonoce, moc nám chutná.

    s
    stendy

    Nádivka s uzeným masem a vejci je dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist