profimedia-0014115474-352x198.jpg

Nadívaná zapečená rajčata

Připravte mleté maso jako na sekanou a přidejte oregano. Rajčata v 1/3 seřízněte, vnitřky vydlabejte (použijte pod maso nebo do salátu). Naplňte je masem, urovnejte do zapékací mísy, přidejte kousek másla, podlijte a v troubě zapečte. Když má maso kůrku, vyndejte rajčata a dejte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist