mrkvovy-dzus.jpg

Mrkvový džus

Mrkev očistíme, nakrájíme a uvaříme do měkka. Po vychladnutí rozmixujeme a přecedíme, přidáme citrónový sirup, kyselinu citrónovou a vše dolijeme vodou do objemu deseti litrů. Důkladně promícháme, podáváme vychlazené.

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Mrkvový džus som niekedy veľmi, ale veľmi dávno robila.

    l
    lucik21

    Mrkvový džus znám, ale moc ho nemusím

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist