Moravský vrabec se zelím a bramborami
Vepřovou plec nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, smícháme s plátky česneku a kmínem a necháme asi 2 hodiny odležet v chladu. Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli a připravené maso. Zprudka opečeme v pekáčku, zalijeme šálkem vody a dáme do trouby péct. Pečeme asi hodinu do...
Pečené vepřové maso, kysané zelí a bramborový knedlík – tohle miluje náš táta
Moravský vrabec mi nějak zvlášť nechutná.
mám ráda zelí masíčko do měkka upečený to je dobrůtka
Jo a to maso se nechá odležet jen tak s tím kořením, to se nedává třeba do oleje?
Nevíte někdo kolik stroužků česneku na 600g masa??
tak tahle skvělá klasika snad chutná úplně každému
moje oblíbené jídlo. Chystám se na něj v neděli