Moravský vrabec se zelím a bramborami

Vepřovou plec nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, smícháme s plátky česneku a kmínem a necháme asi 2 hodiny odležet v chladu. Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli a připravené maso. Zprudka opečeme v pekáčku, zalijeme šálkem vody a dáme do trouby péct. Pečeme asi hodinu do...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Pečené vepřové maso, kysané zelí a bramborový knedlík – tohle miluje náš táta

    k
    krockovapavla

    Moravský vrabec mi nějak zvlášť nechutná.

    b
    brontik

    mám ráda zelí masíčko do měkka upečený to je dobrůtka

    s
    saskanya

    Jo a to maso se nechá odležet jen tak s tím kořením, to se nedává třeba do oleje?

    s
    saskanya

    Nevíte někdo kolik stroužků česneku na 600g masa??

    x
    xxkouckaxx

    tak tahle skvělá klasika snad chutná úplně každému

    a
    aknela11

    moje oblíbené jídlo. Chystám se na něj v neděli

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist