Moravské závitky plněné žervé nádivkou
Žervé utřeme s prolisovaným česnekem, strouhaným křenem, smetanou, citrónovou šťávou a jemně nasekanou pažitkou a petrželkou. Podle chuti osolíme a opepříme. Zarolujeme do plátků uzeného masa a uložíme zhruba na hodinu do lednice. Podáváme na listech hlávkového nebo jiného zeleného salátu spolu s osminkami uvařených...
vypadá to dobře, vyzkouším, super
Výborný nápad, dobrá chuťovka pro návštěvu nebo jen tak k svačině.
Moravské závitky – zajímavý recept. Určitě to bude výborný pokrm jako předkrm.
Rolky s křenem máme moc rádi i se šunkou, tohle bude zase něco trochu jiného.
Zaručuju vám, že tohle uvítá každá návštěva 🙂
urcite dobrota, mame radi i klasicke rolky krenove, tohle je zase obmena 🙂
Výtečný nápad, je to vcelku rychlé a každá návštěva to uvítá.
tradiční předkrm, něco jako šunka s křenem, ale je to dobré