moravske-zavitky.jpg

Moravské závitky plněné žervé nádivkou

Žervé utřeme s prolisovaným česnekem, strouhaným křenem, smetanou, citrónovou šťávou a jemně nasekanou pažitkou a petrželkou. Podle chuti osolíme a opepříme. Zarolujeme do plátků uzeného masa a uložíme zhruba na hodinu do lednice. Podáváme na listech hlávkového nebo jiného zeleného salátu spolu s osminkami uvařených...

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    vypadá to dobře, vyzkouším, super

    m
    Maminka11

    Výborný nápad, dobrá chuťovka pro návštěvu nebo jen tak k svačině.

    g
    glady

    Moravské závitky – zajímavý recept. Určitě to bude výborný pokrm jako předkrm.

    l
    ladouch

    Rolky s křenem máme moc rádi i se šunkou, tohle bude zase něco trochu jiného.

    l
    lidka2

    Zaručuju vám, že tohle uvítá každá návštěva 🙂

    p
    pajda

    urcite dobrota, mame radi i klasicke rolky krenove, tohle je zase obmena 🙂

    v
    viki11

    Výtečný nápad, je to vcelku rychlé a každá návštěva to uvítá.

    l
    lucik21

    tradiční předkrm, něco jako šunka s křenem, ale je to dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist