Míchaný salát s rybím filé, zeleninou a majonézou

Suroviny

rybí filé
500 g
sůl
citron
1 ks
olej
50 g
kořenová zelenina
150 g
cibule
50 g
zelená paprika
50 g
majonéza
150 g
pepř
1 špetka
cukr
1 špetka

Postup přípravy:

Filé nakrájíme na menší porce, osolíme, zakápneme citrónem a necháme chvíli odležet.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Pak po obou stranách opečeme na oleji a poté rozebereme na malé kousky. Přidáme k němu uvařenou, na kostičky nakrájenou mrkev a petržel a kousek syrového, jemně umletého celeru. Vše spojíme, vmícháme majonézu, opepříme, podle chuti přidáme cukr a nakonec na nudličky nakrájenou zelenou papriku.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.10.2011 9:58| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist