michany-dzem.jpg

Míchaný džem z třešní a višní

Omyté třešně a višně vypeckujeme a ve smaltové nádobě 10 minut povaříme, za občasného promíchání. Přidáme cukr, lžičku mleté skořice, lžičku roztlučeného hřebíčku a pektogel, vaříme do zhoustnutí hmoty. Džem plníme horký do čistých sklenic, důkladně je uzavřeme a necháme úplně vychladnout na...

Diskuze

6 komentářů

    b
    bobina1

    Už jej nedělám. Třešeň už nemáme. Byla už moc stará a musela se porazit.

    b
    Bobina1

    Dělávala jsem. Dost dá práce rřešně a višně vypeckovat.

    l
    lidka2

    Já jsem na tohle líná, u nás by to nikdo kromě mě nejedl. Ale určitě to je dobré.

    g
    glady

    věřím, že bude moc dobrý

    l
    lucik21

    Míchaný džem z třešní a višní vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Míchaný džem z třešní a višní je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist