Mexický guláš se sýrem

Nejdříve si opláchneme a osušíme maso a nakrájíme ho na kostky. Potom si oloupeme cibuli a nakrájíme na kostičky. Připravíme si vývar, nebo necháme v horké vodě rozpustit kostku „gulášová šťáva“ – připravená tekutina nám bude sloužit na podlévání.  V kastrolu necháme rozpálit sádlo...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Mexický guláš se sýrem – tohle bych moc ráda ochutnala !

    k
    krockovapavla

    Sice trošku ostřejší ale výborný gulášek.

    b
    brontik

    guláš je výborné jídlo dělávám ho také a stím sýrem je to delikates

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist