Mexická rybí polévka

Suroviny

máslo
2 PL
hladká mouka
1 PL
sladká paprika
1 PL
masový vývar
1 l
rybí maso
400 g
sůl
dle chuti
kukuřice sterilovaná
2 PL
chilli paprička
3 ks

Postup přípravy:

Na másle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli. Jakmile začne zlátnout přidáme mouku rozmíchanou s paprikou a osmahneme, dokud se paprika nerozpustí.

Odstavíme a zalijeme studeným vývarem nebo vodou, rozmícháme a přivedeme k varu. 

Přidáme na kousky pokrájenou rybu a vaříme doměkka. Podle chuti osolíme, přidáme kukuřici, chilli papričky a necháme přejít varem. Podáváme s pečivem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist