Mexická rybí polévka

Suroviny

máslo
2 PL
hladká mouka
1 PL
sladká paprika
1 PL
masový vývar
1 l
rybí maso
400 g
sůl
dle chuti
kukuřice sterilovaná
2 PL
chilli paprička
3 ks

Postup přípravy:

Na másle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli. Jakmile začne zlátnout přidáme mouku rozmíchanou s paprikou a osmahneme, dokud se paprika nerozpustí.

Odstavíme a zalijeme studeným vývarem nebo vodou, rozmícháme a přivedeme k varu. 

Přidáme na kousky pokrájenou rybu a vaříme doměkka. Podle chuti osolíme, přidáme kukuřici, chilli papričky a necháme přejít varem. Podáváme s pečivem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist