Mexická polévka se zázvorem a petrželkou

Mrkev a celer nastrouháme na jemném struhadle. Poté dáme vařit do osolené vody a přidáme kostku vývaru. Vaříme asi 10 minut, přidáme nastrouhaný kousek zázvoru. Jeho chuť je dost výrazná, přidáváme jej podle chuti. Přilijeme smetanu a přidáme mexické koření. Dochutíme solí...

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    k ní podáváme opečenou bagetu nebo chleba – to se mi líbí !

    x
    xxkouckaxx

    se zázvorem nemám moc velké zkušenosti , ale ochutnala bych !

    x
    xxkouckaxx

    mám ráda ostrá jídla a tohle bych rozhodně chtěla zkusit

    x
    xxkouckaxx

    zázvor zahřívá , takže to bude skvělá polévka na zimu

    k
    krockovapavla

    Tato polévka se mi zdá poněkud ostřejší.

    a
    aknela11

    polévka, jen nevím, jestli by jí jedly děti.

    r
    roupicek1

    to je druhů polévek,že je ani všechny neznám

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist