merunkove-musli-352x198.jpg

Meruňkové müsli v křehkém těstě

Mouku prosejte do mísy, přidejte cukr a nastrouhanou pomerančovou kůru. Studené máslo zapracujte do směsi a rukama dobře promněte, až vznikne drobenka. Přidejte žloutek, 2 lžíce pomerančové šťávy a vypracujte hladké těsto, zabalte ho do fólie a uložte na 30 minut do chladu....

Diskuze

1 komentář

    p
    pavlinf

    lákavé

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist