Melounový vinný sekt

Z melounu vyjmeme dužinu, odstraníme zrnka, pokrájíme na kostky, rozdělíme do čtyř misek, zalijeme vínem a necháme v chladničce odležet. Před podáváním posypeme moučkovým cukrem. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

14 komentářů

    j
    jankac

    Meloun s příchutí bílého vína je to letná exotika.

    l
    ladouch

    Bezvadné osvěžení, dobrý recept.

    m
    martinnatr

    holky měla jsem meloun s portským, málem jsem se zmrskala

    s
    slavuska

    zajímavá kombinace, asi dobrá, zkusíme v létě

    8
    88pacicka88

    Vypada to lakave,mozna to v lete zkusim udelat.

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept ráda vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Meloun s příchutí bílého vína ,osvěžující dezert pro dospělé – já jen znám jen s rumem !

    a
    aknela11

    s příchutí bílého vína – je to velmi lákavé – vyzkouším

    l
    lucik21

    meloun pro slavnostní příležitosti

    Viky17

    Melouny mám velmi ráda, ale samotné, nevím, jestli by mě lákalo přidávat cukr a víno, nedokážu si to představit.

    p
    Peggy89

    melony já můžu at se s něma udělá cokoliv

    k
    krockovapavla

    Tento recept je výborný tip, hodí se přímo pro návštěvy atd.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist