Melounový vinný sekt
Z melounu vyjmeme dužinu, odstraníme zrnka, pokrájíme na kostky, rozdělíme do čtyř misek, zalijeme vínem a necháme v chladničce odležet. Před podáváním posypeme moučkovým cukrem. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
Meloun s příchutí bílého vína je to letná exotika.
Bezvadné osvěžení, dobrý recept.
holky měla jsem meloun s portským, málem jsem se zmrskala
zajímavá kombinace, asi dobrá, zkusíme v létě
Vypada to lakave,mozna to v lete zkusim udelat.
Zajímavý recept ráda vyzkouším.
Meloun s příchutí bílého vína ,osvěžující dezert pro dospělé – já jen znám jen s rumem !
s příchutí bílého vína – je to velmi lákavé – vyzkouším
meloun pro slavnostní příležitosti
Melouny mám velmi ráda, ale samotné, nevím, jestli by mě lákalo přidávat cukr a víno, nedokážu si to představit.
melony já můžu at se s něma udělá cokoliv
Tento recept je výborný tip, hodí se přímo pro návštěvy atd.