veprova-kolena-s-medem-a-pivem.jpg

medová vepřová kolena na pivě

Větší kolena přesekneme, osolíme, opepříme, okořeníme drceným bobkovým listem, přendáme do mísy a zalijeme pivem, ve kterém jsme rozmíchali lžíci medu a necháme do druhého dne marinovat. Kolena přendáme do pekáče, zalijeme marinádou, přikryjeme druhým pekáčem a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C....

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    To vypadá úžasně chutně.

    s
    Stendy

    Vepřové koleno s pivem mám rád.

    j
    jankac

    Vepřová kolena s pivem a medem vypadá super, môj muž to zbožňuje.

    l
    lucik21

    Vepřové koleno s pivem a medem bych si dala

    g
    glady

    to je absolutní delikatesa a to nejen pro chlapy….

    b
    Bobina1

    čas od času neškodí dát si vepřová kolena s pivem a medem.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist