Medová roláda

Umícháme žloutky, vejce, cukr a med. Pak lehce vmícháme střídavě sníh a mouku se sodou. Pečeme na plechu s pečícím papírem dozlatova. Upečenou roládu stočíme s papírem. Po vychladnutí papír sejmeme, roládu namažeme máslovým krémem a povrch rolády pocukrujeme.

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Upečenou roládu stočíme s papírem – mně se to nikdy nepodaří , láme se ach jo !

    x
    xxkouckaxx

    Mňaminka pro mlsné jazýčky, která ale opravdu zasytí – tak ta bude jistě moc dobrá !

    x
    xxkouckaxx

    já tohle prostě neumím , těsto se mi vždycky poláme

    p
    Peggy89

    dělám hodně podobně a opravdu je skvělá

    x
    xxkouckaxx

    tak tuhle musím určitě zkusit , jen doufám , že se mi těsto při smotávání nebude trhat – mám s tím špatné zkušenosti

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist