57345337c557e.jpg

Do objevování se pusť i v rámci místní gastronomie. Kreolská kuchyně je pestrá, převažuje v ní rýže, mořské plody, vůně koření jako je hřebíček, skořice, kardamom, vanilka a další. Rozhodně ochutnej škeble na víně, delikátní krabí polévku, chuťově nevšední saláty, ústřice, místní pokrm briani, nebo nápoj alouda, což je vlastně mléko s mořskými řasami.

Zdroj: archiv redakce

3 / 8

Do objevování se pusť i v rámci místní gastronomie. Kreolská kuchyně je pestrá, převažuje v ní rýže, mořské plody, vůně koření jako je hřebíček, skořice, kardamom, vanilka a další. Rozhodně ochutnej škeble na víně, delikátní krabí polévku, chuťově nevšední saláty, ústřice, místní pokrm briani, nebo nápoj alouda, což je vlastně mléko s mořskými řasami.

Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist