karbanatky_2.jpg

Masovo-zelné karbanátky

Zelí zcedíme, pokrájíme na menší kousky a smícháme s masem, kořením a vejcem. Tvoříme placičky, které obalujeme v klasickém trojobalu nebo rovnou jen ve strouhance. V rozpáleném oleji smažíme do zlatova.

Diskuze

6 komentářů

    m
    martinnatr

    zajímavý recept, určitě někdy vyzkouším

    l
    ladouch

    Dobrá kombinace surovin, bude to skvělý.

    v
    viki11

    Tyto míchané karbanátky mohou skvěle chutnat, zkusím.

    g
    glady

    Sekanou mám ráda na všechny způsoby. Se zelím jsem ještě nezkoušela…ale myslím, že to bude výborné.

    l
    lucik21

    karbanátky se zelím jsem ještě neochutnala, vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist