Masové koule s mletou paprikou
V míse smícháme maso s drobně pokrájenou cibulí, vejci, moukou, solí a kořením. Tvoříme koule a skládáme je do pekáče vymazaného sádlem. Trochu podlijeme vodou a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°C. Podáváme s vařenými bramborami nebo těstovinami.
Masové koule jsem dosud nevařila,ale určitě je zkusím udělat.
Masové koule vypadajú pekne, a upečené v rúre sú zdravšie.
Jsou dobré v jakékoliv omáčce u nás vede rajská.
masové koule dělávám a vždy si na nich moc pochutnáme
Tyhle koule dělám s rajskou omáčkou, když zrovna není hovězí maso. Chutnají výborně.
vypadá to skvěle, zkusím, super
Mleté maso je u nás vítané. Pokaždé jej okořením jinak a má úspěch!
Masové koule dělám k rajské omáčce. Jsou dobré.