masove-koule.jpg

Masové koule s mletou paprikou

V míse smícháme maso s drobně pokrájenou cibulí, vejci, moukou, solí a kořením. Tvoříme koule a skládáme je do pekáče vymazaného sádlem. Trochu podlijeme vodou a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°C. Podáváme s vařenými bramborami nebo těstovinami.

Diskuze

8 komentářů

    e
    Elisa19

    Masové koule jsem dosud nevařila,ale určitě je zkusím udělat.

    j
    jankac

    Masové koule vypadajú pekne, a upečené v rúre sú zdravšie.

    l
    ladouch

    Jsou dobré v jakékoliv omáčce u nás vede rajská.

    l
    lucik21

    masové koule dělávám a vždy si na nich moc pochutnáme

    l
    lidka2

    Tyhle koule dělám s rajskou omáčkou, když zrovna není hovězí maso. Chutnají výborně.

    m
    martinnatr

    vypadá to skvěle, zkusím, super

    v
    viki11

    Mleté maso je u nás vítané. Pokaždé jej okořením jinak a má úspěch!

    b
    Bobina1

    Masové koule dělám k rajské omáčce. Jsou dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist