maslovy-pstruh.jpg

Máslový pstruh se zeleninou a žampióny

Očištené, vykuchané a umyté pstruhy osolíme, předgrilujeme a naplníme žampióny udušenými na cibuli. Naplněné pstruhy zabalíme po jednom do alobalu spolu s míchanou zeleninou uvařenou v slané vodě a s kousky másla. Zabalené poskládáme na pekáč a v troubě upečeme.

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Máslový pstruh se zeleninou a žampióny vvpadá dobre.

    p
    patricia077

    Já pstruha miluji na všechny způsoby a dokonce na něj jezdíme do rybárny do Polska, kde je skvěle připravují .-)…

    l
    lucik21

    Máslový pstruh se zeleninou bych si hned dala

    s
    Stendy

    Ryby mám rád a máslový pstruh se zeleninou a žampióny bude skvělý.

    s
    stana1

    Na máslového pstruha bych se nechal pozvat.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist