maslo_1.jpg

Máslo ochucené šalotkou

Máslo si necháme změknout. Šalotky umyjeme a nakrájíme nadrobno. Do másla vmícháme sůl, pepř, hořčici a nasekanou šalotku. Máslo zabalíme to alobalu a vložíme do ledničky.

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    to bude moc dobré, hlavně na domácí chleba

    j
    jankac

    Máslo ochucené šalotkou som neskúšala, ale v obchodných reťazcoch sú dostupné..

    l
    lidka2

    Neznám, ale vypadá to celkem zajímavě, možná někdy zkusím.

    r
    relaxb

    Vypadá to dobře. Třeba zkusím.

    l
    lucik21

    Máslo ochucené šalotkou vypadá zajímavě

    v
    viki11

    Máslo ochucené šalotkou a různými jinými ingrediencemi, uložené v lednici, se vždy hodí.

    b
    Bobina1

    Ještě jsem nezkoušela.

    g
    glady

    takto ochucené máslo je výborné………………

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist