Marmeláda z šípků s cukrem
Šípky rozdrtíme a odstraníme jadérka. Slupky zalijeme vodou a vaříme cca 15 minut. Po vychladnutí přidáme cukr a vaříme ještě 5 minut. Horké plníme do sklenic.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Šípky rozdrtíme a odstraníme jadérka. Slupky zalijeme vodou a vaříme cca 15 minut. Po vychladnutí přidáme cukr a vaříme ještě 5 minut. Horké plníme do sklenic.
Marmeláda z šípků je určitě zdravá.
Marmeláda z šípků – také jsem v rozpacích, může to být dobré a zdravé, ale ty chloupky
JAK SE DAJÍ ODSTRANIT ZE ŚÍPKŮ TA JEDÉRKA?
Marmeláda z šípků vypadá zajímavě, ještě jsem ji neměla
výborná a zdravá marmeláda…..
Marmeláda z šípků – to zní zajímavě, jen nevím, co to udělá s těmi chloupky uvnitř plodu, mě docela škrábou jak jehličky.