marmelada-z-sipku.jpg

Marmeláda z šípků s cukrem

Šípky rozdrtíme a odstraníme jadérka. Slupky zalijeme vodou a vaříme cca 15 minut. Po vychladnutí přidáme cukr a vaříme ještě 5 minut. Horké plníme do sklenic.

Diskuze

10 komentářů

    nova2

    Marmeláda z šípků je určitě zdravá.

    s
    sumka55

    Marmeláda z šípků – také jsem v rozpacích, může to být dobré a zdravé, ale ty chloupky

    s
    stana1

    JAK SE DAJÍ ODSTRANIT ZE ŚÍPKŮ TA JEDÉRKA?

    l
    lucik21

    Marmeláda z šípků vypadá zajímavě, ještě jsem ji neměla

    g
    glady

    výborná a zdravá marmeláda…..

    Viky17

    Marmeláda z šípků – to zní zajímavě, jen nevím, co to udělá s těmi chloupky uvnitř plodu, mě docela škrábou jak jehličky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist