Marinovaný králík na smetaně s knedlíkem
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Očištěný králičí zadek zbavíme tuku a blanek a pak ho protáhneme hojně slaninou obalenou v drobně sekané zelené petrželce. Lehce osolíme, dáme do pekáče a polijeme smetanovou marinádou: do hrnečku dáme 3 lžíce octa, 6–8 lžic...
Králík je výborné maso, tuto úpravu neznám.
Marinovaný králík na smetaně s knedlíkem – olalá , to zavání divočinou !
tak králík na smetaně je něco delikatesní a sváteční
tak toto je ten pravý recept na dobře připraveného králíka s knedlíkem
králík na smetaně s knedlíkem to je tedy dobrota
sice celkem pracné , ale výsledek jistě bude stát za to !
Marinovaný králík na smetaně s knedlíkem – takhle ho připravuje manželova mamnka když nás pozve na oběd a je králík je na tento způsob, moc dobré.
Kde je jen konec babiččiným králíkům. Už dávno jsme je snědli a ty kupované nestojí za nic.
králika mám ráda moc na několik způsobů
to musí být výborný
to musí být výborný
tak to musí být bašta
králíka miluji na všechny způsoby