Marinovaný králík na smetaně s knedlíkem

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Očištěný králičí zadek zbavíme tuku a blanek a pak ho protáhneme hojně slaninou obalenou v drobně sekané zelené petrželce. Lehce osolíme, dáme do pekáče a polijeme smetanovou marinádou: do hrnečku dáme 3 lžíce octa, 6–8 lžic...

Diskuze

13 komentářů

    l
    ladouch

    Králík je výborné maso, tuto úpravu neznám.

    x
    xxkouckaxx

    Marinovaný králík na smetaně s knedlíkem – olalá , to zavání divočinou !

    h
    helenadon

    tak králík na smetaně je něco delikatesní a sváteční

    h
    helenadon

    tak toto je ten pravý recept na dobře připraveného králíka s knedlíkem

    c
    cadouas

    králík na smetaně s knedlíkem to je tedy dobrota

    x
    xxkotaskovaxx

    sice celkem pracné , ale výsledek jistě bude stát za to !

    Viky17

    Marinovaný králík na smetaně s knedlíkem – takhle ho připravuje manželova mamnka když nás pozve na oběd a je králík je na tento způsob, moc dobré.

    a
    agad

    Kde je jen konec babiččiným králíkům. Už dávno jsme je snědli a ty kupované nestojí za nic.

    b
    brontik

    králika mám ráda moc na několik způsobů

    h
    Hoja

    to musí být výborný

    h
    Hoja

    to musí být výborný

    x
    xxkouckaxx

    tak to musí být bašta

    r
    roupicek1

    králíka miluji na všechny způsoby

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist