marinovane-visne-se-zmrzlinou-352x198.jpg

Marinované višně se zmrzlinou

Vypeckujte 400 g višní a dejte je do půllitrové zavařovací sklenice. Přidejte k nim 2 kolečka citrónu, 2 hřebíčky, tyčku skořice, prosypte 70 – 100 g cukru. Zalijte 180 ml bílého rumu nebo vodky. Sklenici uzavřete a nechte několik dní v chladu a temnu...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist