marinovane-veprove-platky-352x198.jpg

Marinované vepřové plátky s hroznovým vínem

Plátky masa jemně naklepeme. Všechny ingredience mimo hroznů rozmačkáme ve hmoždíři, promícháme se sojovou omáčkou a olejem. Vzniklou směsí potřeme plátky masa a necháme přikryté v chladničce přes noc marinovat s tím, že je několikrát otočíme a promícháme. Druhý den pekáč vyložíme alobalem, rozložíme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist