marinovane-hovezi-maso-s-cibulkami-352x198.jpg

Marinované hovězí maso s cibulkami

Nakrájejte na kostky 300 g svíčkové. Maso zalijte lžící koňaku, lžičkou worcestrové omáčky a 4 lžícemi olivového oleje. Přidejte sůl, drcený barevný pepř, lžičku vloček pálivé papriky a lžíci nasekané petrželky. Promíchejte a nechte chvíli rozležet. Maso napíchejte na špejle s cherry rajčátky...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist