Marinovaná vepřová játra na grilu
Nejprve smícháme marinádu z oleje, vína, worchestru a grilovacího koření, do kterého položíme nakrájená játra na plátky. Necháme minimálně 2 hodiny rozležet. Pak grilujeme na grilu, nebo grilovací pánvi. Podáváme s bramborem, nebo pečivem.
Tento recept určitě vyzkouším! Já ted ujíždím na tomhle http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/kureci-cina-na-grilu/ mohu jen doporučit.
Marinovaná vepřová játra na grilu – a zase bezva jatýrka , mňam !
Tohle je dobrota,dělala jsem to včera a jen se po nich zaprášilo.
Super recept na gril – játra mě zatím ještě nenapadla – určitě ale zkusím. K tomu pěkně dresinky (máme oblíbený Ananas Kari – od Hellmannsu), nebo domácí česnekový či nivový, grilovanou zeleninku a hotovo – pro manžela samozřejmě kousek opečené bagetky nebo bramborová kolečka.
tohle bych si dala hned teď….milujem i smažená kuřecí jatýrka
tohle by nemuselo být špatné , dcerka játra sice nejí , ale my by jsme si pošmákli !
Marinovaná vepřová játra na grilu – další dobrota na léto , super receptík ke grilování s přáteli :-)))