Marinovaná vepřová játra na grilu

Nejprve smícháme marinádu z oleje, vína, worchestru a grilovacího koření, do kterého položíme nakrájená játra na plátky. Necháme minimálně 2 hodiny rozležet. Pak grilujeme na grilu, nebo grilovací pánvi. Podáváme s bramborem, nebo pečivem.

Diskuze

9 komentářů

    Hana

    Tento recept určitě vyzkouším! Já ted ujíždím na tomhle http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/kureci-cina-na-grilu/ mohu jen doporučit.

    x
    xxkouckaxx

    Marinovaná vepřová játra na grilu – a zase bezva jatýrka , mňam !

    d
    Daniela76

    Tohle je dobrota,dělala jsem to včera a jen se po nich zaprášilo.

    tapinka

    Super recept na gril – játra mě zatím ještě nenapadla – určitě ale zkusím. K tomu pěkně dresinky (máme oblíbený Ananas Kari – od Hellmannsu), nebo domácí česnekový či nivový, grilovanou zeleninku a hotovo – pro manžela samozřejmě kousek opečené bagetky nebo bramborová kolečka.

    s
    soffie

    tohle bych si dala hned teď….milujem i smažená kuřecí jatýrka

    x
    xxkouckaxx

    tohle by nemuselo být špatné , dcerka játra sice nejí , ale my by jsme si pošmákli !

    Viky17

    Marinovaná vepřová játra na grilu – další dobrota na léto , super receptík ke grilování s přáteli :-)))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist