Marinovaná vepřová játra na grilu

Suroviny

vepřová játra
0,5 kg
červené víno
100 ml
olivový olej
2 PL
worchestr
1 PL
grilovací koření

Postup přípravy:

Nejprve smícháme marinádu z oleje, vína, worchestru a grilovacího koření, do kterého položíme nakrájená játra na plátky. Necháme minimálně 2 hodiny rozležet. Pak grilujeme na grilu, nebo grilovací pánvi. Podáváme s bramborem, nebo pečivem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.6.2011 1:27| autor: Bobina1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist