Marinovaná krkovice se slaninou

Suroviny

citrónová šťáva
2 PL
bílé víno
4 PL
hořčice
3 PL
med
1 PL
olej
2 PL
sůl
1,5 KL
krkovice
1,5 kg
anglická slanina
plátkový sýr
žampiony
150 g
olej na smažení

Postup přípravy:

Na marinádu: 2 lžíce citronové šťávy, 4 lžíce bílého vína, 3 lžíce hořčice, 1 lžíce medu, 2 lžíce oleje, 1,5 lžičky soli

Na náplň: anglická slanina, plátkový sýr, 150 g žampionů, trocha oleje

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrojíme úplně. Smícháme ingredience na marinádu, důkladně potřeme maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme 24 hodin v chladu odležet.

Druhý den vložíme do každého rozřezu plátek uzeného, plátek sýra, plátky, žampionů. Potřeme olejem a důkladně zabalíme do alobalu. Pečeme při 2002 C asi 2 hodiny. Posledních 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist