marcipan.jpg

Marcipán

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Smícháme ingredience. Pokud je marcipán moc hustý, přidáme moučku, pokud moc řídký, přidáme sušené mléko. Poté dáme do chladna, ať trochu ztuhne.

Diskuze

16 komentářů

    nova2

    Hned bych se zakousla, vypadá to hodně lákavě.

    Stanislava Nováková

    Vypadá to moc krásně,ale obávám se, že je to až moc sladké.

    k
    kajinek

    znám používám na dorty

    m
    martinnatr

    ten se mi moc nedaří,lepí se mi,nejde z něho modelovat, ale chuťově je dobrý.

    w
    Werushka7

    My tam ještě přidáváme pár ingrediencí, ale jinak domácí marcipán si nemůžu vynachválit! 🙂

    a
    aknela11

    děkuji za receptík – vyzkouším a doporučím dále

    l
    ladouch

    U nás se s marcipánem nechytám, nikdo ho nemá rád, protože je šíleně sladký.

    c
    Cadcanka

    jednoduchý recept, je to ale asi falošný marcipán… a ak chceme farebný, treba pridať asi potravinárske farbivo

    g
    gambis

    recept je vážně jednoduchý, určitě vyzkouším, už se těším

    r
    rejkova

    V tomto receptu mi chybí mandle nebo alespoň mandlové aroma. Bez mandlí to přece není marcipán.

    b
    Bobina1

    Tak se mi zdá, že tenhle recept jsem na Femině už četla.

    b
    brontik

    Marcipán mám ráda tak samý bez dortíka kupuji si ho i na velikonoce

    k
    krockovapavla

    Tento článek je opravdu vynikající, je to výborné.

    x
    xxkouckaxx

    tento recept vypadá celkem jednoduše – mladčí dcerka marcipám miluje , tak zkusím

    n
    Nomi

    Domácí marcipán je fakt dobrý, doporučuji udělat i když mi doma ještě do něho přidáváme víc věci 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist