Marcipán
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Smícháme ingredience. Pokud je marcipán moc hustý, přidáme moučku, pokud moc řídký, přidáme sušené mléko. Poté dáme do chladna, ať trochu ztuhne.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Smícháme ingredience. Pokud je marcipán moc hustý, přidáme moučku, pokud moc řídký, přidáme sušené mléko. Poté dáme do chladna, ať trochu ztuhne.
Hned bych se zakousla, vypadá to hodně lákavě.
Vypadá to moc krásně,ale obávám se, že je to až moc sladké.
znám používám na dorty
ten se mi moc nedaří,lepí se mi,nejde z něho modelovat, ale chuťově je dobrý.
My tam ještě přidáváme pár ingrediencí, ale jinak domácí marcipán si nemůžu vynachválit! 🙂
děkuji za receptík – vyzkouším a doporučím dále
U nás se s marcipánem nechytám, nikdo ho nemá rád, protože je šíleně sladký.
jednoduchý recept, je to ale asi falošný marcipán… a ak chceme farebný, treba pridať asi potravinárske farbivo
recept je vážně jednoduchý, určitě vyzkouším, už se těším
V tomto receptu mi chybí mandle nebo alespoň mandlové aroma. Bez mandlí to přece není marcipán.
Tak se mi zdá, že tenhle recept jsem na Femině už četla.
Marcipán mám ráda tak samý bez dortíka kupuji si ho i na velikonoce
Tento článek je opravdu vynikající, je to výborné.
tento recept vypadá celkem jednoduše – mladčí dcerka marcipám miluje , tak zkusím
Domácí marcipán je fakt dobrý, doporučuji udělat i když mi doma ještě do něho přidáváme víc věci 🙂