marcipan.jpg

Marcipán s medem a mandlemi

Namleté mandle smícháme s moučkou a sušeným mlékem. Krupicový cukr dáme vařit s 5 lžičkami vody a medem. Asi 2 minuty povaříme, a nalijeme k ostatním surovinám. Vařečkou promícháme a necháme vychladnout. Pak vypracujeme hmotu. Pokud je to moc tuhé, přidáme kapku vody. Propracujeme aspoň 10...

Diskuze

5 komentářů

    s
    sumka55

    Marcipán mám ráda i když je sladký, ale nejsem dost šikovná na tvarování

    l
    ladouch

    Marcipán je pro mě moc sladký, nemám ho ráda.

    p
    pepina

    A to já zas jo. On se nedá jíst zase nahusto,to je jen na chuť.

    l
    lucik21

    Marcipán moc nemusím, nepřišla jsem mu na chuť

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist